Saunavaunu: Ulko-ovi asennettu

20.12.2017

Ulko-ovi asennettu

Talvi, pimeys ja kaikenlaiset tekosyyt ovat pidätelleet saunavaunuprojektia.Tänään sain yhden ison ongelman kampitettua ja ulko-oven paikoilleen.

Nyt pääsee sisähommia tekemään lämpimässä. Sisällähän on eristeet paikallaan sekä katot ja lattia, joten lämpö pysyy torpassa.

Kafista jäi kannellinen IEC -pistorasia, joka löysi paikkansa uusiokäytössä. Saa sähköä tupaan tarvittaessa.Lupasin itselleni joulusaunan, mutta onneksi vuosiluvusta ei ollut puhetta.

Saunaan on lattia ja kiuas hormeineen asennettu, mutta siitä revohkasta kuvia, kunhan olen saanut sisätilat siivottua. On kuin pommi olisi räjähtänyt, kun kaikenlaista rakennusjätettä kertyy ahtaisiin sisätiloihin.

4 kommenttia:

 1. Kiitos tästä blogista! Todella mielenkiinnolla olen sitä lukenut1 Meillä vastaava projekti polkaistiin käyntiin viime kesänä. Asuntovaunusta olemme nyt purkaneet sisältä kaikki ja pohdinnassa, että puretaanko myös kehikko vai rakennetaanko sauna vaunun sisälle. Tästä sinun blogista lukemani seinärakenne avasi pohdintaan myös rakentaa vastaavanlainen. Aiemmin mietin, että kappaletavarata tehdessä kehikosta tulisi aivan liian painava. Mielellään katselisin kuvia myös teidän vaunun sisältä? Ja muutenkin, jos innostumme vastaavaan prjoektiin, niin vinkit on tarpeen. Mutta kesällä sitten vasta :D T. JP Salmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Tuo on kyllä erinomainen materiaali seiniin, ainoa ongelma on sen liitettävyys, koska se tarvitsee aina ulkoisen tukirakenteen. Nyt jos tekisin uuden samanlaisen, olisin paljon viisaampi ja myöskin osaisin varautua tuollaisen levyn työstöön oikeilla työkaluilla.
   Viime vuonna projekti ei paljoa edistynyt työkiireiden takia, ikkunat sentään sain mökkiin. Saunan lattia ja lauteiden asennus ym. odottavat vielä. Sisäkuvia ei oikein saa, koska mökki on täynnä tavaraa, joka odottaa asennusta.

   Poista
  2. Oliko levyt kuinka kalliita?

   Poista
 2. Tuollaisen elementin neliöhinta on jotain luokkaa 30€ alv0%. Laskeskelin, että jos ei paino ratkaise, tekisin varmaan puusta, mutta ei se paljoa halvempi ole ja paksumpi seinä pitäisi tehdä, jos haluaa saman eristyskyvyn.

  VastaaPoista